Aan de laagst mogelijke prijs, zo veel mogelijk mensen een zo goed mogelijk product leveren.

 

Vanwaar deze missie?

Beschikken over goede producten is een van de basissen van deze onderneming. Dat betekent niet altijd dat het gaat over de bekendste merken. Alles wat hier de revue passeert, is in alle richtingen gewikt en gewogen op zijn deugdelijkheid. Dat betekent dus met andere woorden, dat ze er bij doe-het-zelf Van Der Schueren alles zullen aan doen, opdat hun klanten geen kat in een zak kopen. Alle merken worden bij ons slechts aanvaard, nadat ze zichzelf onderworpen hebben aan een aantal tests.

Betekent dit dat enkel bekende merken aan bod komen?

Neen, soms is het alternatief even waardevol. Het is echter niet zo dat alle producten even goed zijn. Ook andere zaken in deze missie worden als heel belangrijk beschouwd. De zaakvoerders en hun team van enthousiaste medewerkers, houden eraan om ieders beurs uitermate te respecteren. Ook mensen met een minder gevulde geldbeugel, komen in deze onderneming ruimschoots aan bod.

Voor iedereen

Het publiek dat bij de twee zaken in Lebbeke en Geraardsbergen de revue passeert, getuigt van een uit de kluiten gewassen diversiteit. Zowel de professional, de betere doe-het-zelver als de beginnende klusser komen hier aan bod. Indien op een bepaald ogenblik een klant met een prangende vraag worstelt, zullen de verschillende werkkrachten er alles aan doen om hem of haar van antwoord te dienen.

Een zo laag mogelijke prijs

Elke dag opnieuw zijn de zaakvoerders in de weer om bij elke leverancier een zo laag mogelijke prijs te garanderen. Uiteraard is de gemaakte omzet hiervoor van een uitermate groot belang. Hoe meer mensen van onze diensten gebruik maken, hoe meer we kunnen wegen bij onderhandeling over prijzen. Met de hand op het hart kunnen we zeggen, dat klanten bij ons op de eerste plaats komen. Dit is geen holle slagzin, maar een echte en welgemeende uitspraak.

Onze slogan

Met onze missie in gedachten is het dan ook niet te verwonderen dat deze leuze als slogan bij doe-het-zelf Van Der Schueren naar voor geschoven wordt:

Voor groot of klein, moet je bij Van Der Schueren zijn.